30 middagsoppskrifter som bidrar til mer energi, stabilt blodsukker og godt humør!
I heftet er det fokus på å bruke mye råvarer, samtidig som at maten skal være enkle å lage og smake godt.
Mange av oppskriftene egner seg godt til å lage i større porsjoner som kan fryses ned, noe som kan være fint i en travel hverdag.
Rettene passer for både store og små, og siden oppskriftene er naturlig lave på karbohydrater (sukker og stivelse) er de også ypperlig for de med diabetes og de som trives med et kosthold med mindre karbohydrater.
Oppskriftene er:
Glutenfrie
Sukkerfrie
Smakfulle
Næringsrike
Alle oppskriftene kommer med utregnet næringsinnhold.
Noen tilbakemeldinger:
"Så mye god mat! Barna elsker lapskausen og kjøttraguen, og jeg elsker at de får i seg så mye næring".
"Supre og gode oppskrifter som passer godt for oss med en hektisk hverdag".
"Etter at vi fikk middagsheftet er vi blitt mye flinkere til å planlegge ukens middager".
"Nå lager vi alltid opp doble porsjoner og vi bruker mye mindre tid på kjøkkenet, men likevel spiser vi mye bedre enn før".
"Laget den torskemiddagen i går, og det er første gang jeg har spist torsk og likt det. Super oppskrift!"